Házirend

1. A mozijegy lefoglalásával és/vagy megvásárlásával a mozilátogató tudomásul veszi és elfogadja a jelen házirendben fogaltakat.

2. Jelen házirend legalább egy példánya a mozi területén bárki által látható helyen kifüggesztésre kerül.

3. A nem a mozi tulajdonában lévo, vagy nem a mozi által megrendelt médiafelületen közölt musor helyességéért vagy nem a Mi Mozinktól származó bármilyen esetlegesen valótlan, pontatlan vagy téves információk által okozott kellemetlenségért vagy kárért a mozi nem válal felelosséget.

4. A mozi egész területén tilos a kép- és/vagy hangrögzíto eszközök használata (fényképezogép, kamera, telefon, diktafon stb.).

5. Valamennyi program, design, szöveg, képi elrendezés, illusztráció, hang, videó, film, art work szerzoi jog alatt áll, ennek rögzítése, másolása, módosítása a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos!

6. A filmekben, elozetesekben és reklámokban elhangzó és látható tartalomért a mozi nem válal felelosséget, ebbol eredendo kárt nem térít meg, nem vonható felelosségre semmilyen kárért vagy veszteségért. Minden nem tárgyalt jogi vonatkozással kapcsolatban a magyarországi törvényeket és a magyarorszégi hatóságok döntéseit tartjuk irányadónak.

7. A mozi szolgáltatásait minden látogató saját felelosségre veheti igénybe.

8. A mozi a musorváltoztatás jogát fenntartja.

9. A musorváltozásról a mozi legkésobb a változással érintett eloadás kezdetéig ad ki tájékoztatást.

10. Az elore lefoglalt jegyeket a mozi 30 perccel az eloadás kezdete elott törli a rendszerbol.

11. A lefoglalt jegyeket soron kívul kiadni nem áll módunkban.

12. A pénztárakban pénzt váltani nem áll módunkban.

13. A pénztártól való távozás után a kiadott jeggyel, a fizetett, vagy visszakapott összegekkel kapcsolatban reklamációt elfogadni nem áll módunkban.

14. Kedvezményeket csak a jogosultság igazolása után áll módunkban biztosítani (diákigazolvány, nyugdíjas szelvény stb. felmutatása). Egy jogosultágot igazoló irattal csak egy kedvezményes jegy vásárolható.

15. A mozi területére nem a moziban vásárolt élelmiszert bevinni tilos.

16. Belépojegyet minden látogatónk köteles váltani kortól, fogalakozástól és minden egyéb tényezotol függetlenül (kicsi gyermekek, újságírók, rendorök stb.).

17. Jegyet visszaváltani nem áll módunkban, kivéve: musorváltozás, a moziban felmerülo technikai vagy más okok miatt elmaradt vagy félbeszakadt eloadás esetén, kizárólag az eloadás napján.

18. Amennyiben az eloadás a mozin kívülálló okok miatt marad el, vagy szakad félbe (vis major, pl. áramszünet, bombariadó, különbözo természeti csapások stb.), a mozi igyekszik tájékoztatni látogatóit az esetleges kártérítés lehetoségeirol és menetérol. Ha a mozi más tájékoztatást nem ad, a mozi az eloadást követo 2 napon át, az eloadásokra szóló jegy ellenében, késobb beváltható, úgynevezett “tiszteletjegy” -et bocsájt ki a jogosultak részére.

19. A tiszteletjegyek beváltását illetoen a mozi fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos eloadásokra tiszteletjegyet ne váltson be.

20. A mozi területén érvényes mozijegy nélkül tartózkodókat a mozi személyzete a moziból eltávolítja (távozásig orizze meg jegyét és blokkját)!

21. A mozi magánterület, a mozi fenntartja a jogot, hogy bizonyos személyeket saját belátása szerint a területére ne engedjen be, vagy bármikor onnan kizárhasson.

22. A mozi területére a közbiztonságra veszélyes és/vagy a többi látogató szórakozását zavaró tárgyat bevinni tilos.

23. A mozi területérol a rendbontó, a többi látogató szórakozását bármilyen módon zavaró (pl. mobil telefon használata az eloadások alatt) látogatókat a mozi személyzetének jogában áll eltávolítani.

24. A mozi tulajdonát rongáló, eltulajdonító vagy érvényes jeggyel nem rendelkezo személyek ellen a mozi - a kárértéktol függetlenül - rendorségi feljelentést tesz.

25. A moziban, de a vendégek elol elzárt területeken kizárólag a mozi személyzete tartózkodhat, kivéve a menekülési útvonalakat, kizárólag vészhelyzet (pl. tuz) esetén. Illetéktelen behatolók ellen a mozi bírtokháborításért és magánterület megsértéséért eljárást indít.

26. A moziban a Magyarországon hatályos, a szerzoi jogokra vonatkozó törvényeket megsérto látogatókat a mozi személyzete a mozi területérol eltávolítja, ellenük a mozi rendorségi eljárást indít.

27. A mozi területére bevitt értéktárgyakért a mozi felelosséget nem vállal.

28. A mozilátogatót egy másik mozilátogató miatt ért bármilyen kárért vagy sérelemért a mozi felelosséget nem vállal.

29. A mozi területe biztonsági kamerarendszerrel van ellátva, melynek képét a mozi rögzíti és megörzi.

30. A mozi egész területén tilos a dohányzás, kivéve az erre kijelölt helyen.

31. 18 éven aluliakat alkoholtartalmú termékkel nem szolgálunk ki.

Nyitvatartás
Hétköznap14:45 - 20:30
Szombat – vasárnap10:45 - 20:30