Mozikártya

Felhasználási feltételek

A MiMozink Mozikártya használatával Ön elfogadja az alábbiakban olvasható Felhasználási feltételeket, valamint a Mi Mozink Mozikártya hátoldalán található feltételeket.

Hogyan tudhatok még többet?

A MiMozink Mozikártyával kapcsolatos híreinkről, friss információkról és különleges ajánlatainkról, kérjük látogasson el oldalunkra, hogy az aktuális premierfilmekről is mindig az elsők között értesüljön!

Hogyan tudom használni a MiMozink Mozikártyát?

Érvényes MiMozink Mozikártyával rendelkező vásárlóinknak a kedvezményes áron van lehetőségük hozzájutni a MiMozink Mozikártya kategóriájú jegyekhez a mozipénztáraknál. Csak annyit kell tennie, hogy a jegy vásárlásakor bemutatja a kártyát, így a megfelelő kedvezményes jegykategória kerül meghatározásra. Amennyiben a kártyához kapcsolódik éppen aktuális egyéb akció, Ön automatikusan jogosult a feltételeknek megfelelően azt igénybe venni.

Hol és milyen jegytípusokra érvényes a kártya, és milyen kedvezményre jogosít?

A MiMozink Mozikártyát a jegypénztáraknál kell felmutatnia a jegy megvásárlásakor, hogy a megfelelő kedvezményben részesüljön. A MiMozink Mozikártyával való vásárláskor a tranzakción belül a kedvezmény minden jegyre és jegytípusra érvényes a megfelelő mértékben.

Hol lehet megvenni a MiMozink Mozikártyát?

A MiMozink Mozikártya a MiMozink pénztárában vásárolható meg. Csak érdeklődjön a MiMozink jegypénztárainál a MiMozink Mozikártyáról. Ha sikerült hozzájutnia, a kártya máris használható.

Kell-e regisztrálni a MiMozink Mozikártya igénybevételéhez?

Sem a kártya megvásárlásához, sem a használathoz nem szükséges regisztráció.

Mennyibe kerül a Mozikártya és mikortól használható?

A kártya ára 500 Ft és a kiváltás helyszínén már megvételkor, azonnali kedvezményt biztosít a jegy vásárlása során.

Meddig tart a MiMozink Mozikártya érvényessége?

A MiMozink Mozikártya mindig a rajta feltüntetett dátumig érvényes! Kérjük, ügyeljen a beváltási határidőre, mert a lejárt határidejű kártyával a kedvezményeket nem veheti igénybe. A MiMozink fenntartja a jogot, hogy különféle érvényességű Mozikártyákat bocsásson ki, vagy az adott Mozikártya érvényességét meghosszabbítsa, melyről természetesen tájékoztatja vásárlóit.

Mennyi jegyet lehet venni a MiMozink Mozikártyával?

A MiMozink Mozikártyával Ön akár több mozijegy megvásárlására is jogosult a Mozikártya nyújtotta kedvezmények igénybevételével.

Mi a helyzet az elveszett, ellopott, megrongálódott vagy kétes úton szerzett MiMozink Mozikártyával?

A MiMozink nem tudja kicserélni, vagy megtéríteni az elveszett vagy ellopott MiMozink Mozikártyát. A MiMozink fenntartja a jogot, hogy ellenőrizhesse a kártyák érvényességét. A MiMozink Mozikártyák érvényüket vesztik, és nem válthatók be, amennyiben azokon sérülés, vagy bármilyen jellegű módosítás nyoma találhatók.

Lesz tranzakciós történetet a MiMozink Mozikártyák használatának?

A MiMozink összegyűjthet, nyilván tarthat és felhasználhat bizonyos, a MiMozink Mozikártya használatával összefüggő összesítő információkat és statisztikai adatokat, valamint bizonyos demográfiai információkat és más, a kártya felhasználását érintő adatokat is. Azonban harmadik fél részére a kártya tulajdonos adatai semmilyen kérés illetve követelés hatására sem szolgáltatja ki.

A felhasználás feltételeinek megváltozása

A MiMozink fenntartja a feltételek megváltoztatásának a jogát, illetve a jogot bármely MiMozink Mozikártya vagy promóciós folyamat részben vagy egészben történő törléséhez bármikor és bármilyen okból kifolyólag, a kártyatulajdonosok előzetes értesítése nélkül.

Ebben az eseten a MiMozink nyilvánosan értesíti a vásárlókat, és amennyiben szükséges, megteszi a szükséges kompenzációs lépéseket.

A megvásárolt MiMozink Mozikártya továbbra is a MiMozink tulajdona.

MiMozink